zout bestellen

Zout bestellen

Om de kwaliteit van de BWC Omega waterontharders te garanderen, levert BWC haar eigen hoogwaardig kwalitatieve reinigingszout. Dit is 99,99% zuiver zout. Het wordt in tabletten geleverd. In deze zouttabletten, vind je geen extra toevoegingen en de werking is uitstekend!

Je bestelde zout wordt door ons persoonlijk bij jou thuis afgeleverd!

Wanneer je jouw zout bij BWC besteld, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op over de afleverdatum. Doordat BWC het zout persoonlijk bij je komt brengen, kan de levertijd variëren van een paar dagen tot twee weken. Uiteraard streven wij ernaar de levertijd te beperken. Mocht je door onvoorziene omstandigheden plots zonder zout zitten, neem dan telefonisch contact met ons op om tot een goede oplossing te komen.

Zout bestellen bij BWC

Jouw bestelling

Het reinigingszout van BWC is verpakt in zakken van 25 kg per stuk. Voordelig zout bestellen begint vanaf zes zakken zout. Dit kost € 88,50 inclusief transport. Deze worden dan bij je thuisbezorgd. Wil je liever een kleiner aantal zakken zout kopen? Bel dan voor de prijs (in verband met de transportkosten) of kom langs bij onze showroom in Ruinen!