Waterontharder in Heerenveen

Waterontharder in Heerenveen

Heb je veel last van de gevolgen van de hoge waterhardheid in Heerenveen en ben je op zoek naar een permanente oplossing? Laat een BWC waterontharder in Heerenveen installeren. De waterontharders van BWC zorgen ervoor dat jij overal in jouw woning kunt genieten van zacht water. Het zachte water heeft een ontkalkende werking, waardoor ontkalkingsmiddelen overbodig zijn. Dat betekent dat uren boenen om jouw sanitair schoon te krijgen voorgoed tot het verleden behoort en dat de ketel en de waterleidingen geen hinder meer ondervinden van kalkaanslag. Door een waterontharder in Heerenveen te laten installeren wordt jouw wooncomfort verhoogd en zijn alle nare gevolgen van hard water voorgoed verleden tijd.

Waarom een waterontharder in Heerenveen

Dit maakt de waterontharders van BWC uniek

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van water ontharden is BWC met recht een expert te noemen. Vanuit onze jarenlange ervaring en brede kennis hebben wij een eigen productlijn met waterontharders ontwikkeld. De BWC Waterontharders voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en bieden veel voordelen ten opzichte van andere waterontharders:

 • Kalkaanslag is verleden tijd
 • Wij kunnen maatwerk leveren waardoor wij voor elke situatie een passend model kunnen bieden
 • Onze waterontharders hebben tot maar liefst 25 jaar garantie
 • De aanschaf van een waterontharder verplicht je niet tot het afsluiten van een service- of onderhoudscontract bij ons
 • De energierekening valt lager uit
 • De levensduur van apparaten die water verbruiken wordt verlengd
 • De kwaliteit van het leidingwater blijft gelijk

 

Gratis afspraak maken    Bekijk onze voordelen

De waterhardheid in Heerenveen en omgeving

Het Nederlandse leidingwater wordt gewonnen uit grondwater. Voordat het grondwater de waterzuiveringsinstallaties bereikt, passeert het eerst een aantal grondlagen. De Nederlandse bodem bevat een aantal kalklagen. Als het grondwater deze kalklagen passeert, neemt het vaak wat kalk op. Omdat kalk niet schadelijk is voor onze gezondheid, wordt het bij de waterzuiveringsinstallaties niet uit het water gefilterd, met als gevolg dat het vrij onze woningen binnenstroomt. De hoeveelheid kalkdeeltjes in het water wordt ook wel de waterhardheid genoemd. De kalkdeeltjes kunnen nare gevolgen hebben. Hoe hoger de waterhardheid, hoe duidelijker en sneller deze gevolgen merkbaar zijn. De waterhardheid in Heerenveen ligt tussen de 6.0 dH en de 8.0 dH. Dat betekent dat het leidingwater tamelijk hard is. Om een goed beeld te krijgen van deze waterhardheid hebben wij een overzicht gemaakt:

 • 0-4 dH: zacht water
 • 4-12 dH: tamelijk hard water
 • 12-20 dH: behoorlijk hard water
 • 20-30 dH: zeer hard water

Verhoog jouw wooncomfort met een waterontharder van BWC

De gevolgen van de tamelijk hoge waterhardheid in Heerenveen zijn groot. Het harde water veroorzaakt in de eerste plaats veel kalkaanslag, maar het kan er ook voor zorgen dat jouw wasgoed een grauwe kleur krijgt en stug aanvoelt en dat jouw glaswerk, bestek en servies een doffe uitstraling krijgen. Het harde water heeft niet alleen gevolgen voor jouw woning en jouw eigendommen, het heeft ook gevolgen voor jezelf. Hard water kan ervoor zorgen dat je huid droog wordt en dat je haar stug aanvoelt en een doffe uitstraling heeft. Wil je voorgoed verlost zijn van alle nare gevolgen van de waterhardheid in Heerenveen? Laat een waterontharder in Heerenveen installeren en profiteer van de vele voordelen van een BWC waterontharder. De werking van de waterontharder zorgt ervoor dat jij overal in jouw woning onbezorgd kunt genieten van heerlijk zacht water.

Onze waterontharders

Een BWC waterontharder kopen? Hieronder vind je ons assortiment:

Omega XSE serie

Omega XSE serie

 • 1 tot 12 personen
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • 10 garantie bij jaarlijks onderhoud uitgevoerd door BWC
Omega JB serie

Omega JB serie

 • 1 tot 8 personen
 • 15 jaar fabrieksgarantie
 • Onderhoud niet noodzakelijk
Omega ET serie

Omega ET serie

 • 1 tot 12 personen
 • 25 jaar fabrieksgarantie
 • Onderhoud niet noodzakelijk
Maatwerk waterontharder

Maatwerk waterontharder

Tevens kunnen wij in elke gewenste situatie een maatwerk configuratie bouwen die aansluit op de wensen en eisen van de klant.

Bekijk alle modellen

 

Een BWC waterontharder in Heerenveen laten installeren

Wil jij een waterontharder kopen? De waterontharders van BWC voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Voordat wij jouw waterontharder installeren, vindt er een adviesgesprek plaats. In dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden van jouw situatie en wordt er een offerte opgesteld. Als vast is gesteld welke waterontharder de beste keuze is voor jou, wordt er binnen afzienbare tijd overgegaan tot installatie, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van alle voordelen van een waterontharder. BWC levert zowel aan particulieren als bedrijven. Ben jij de eigenaar van een bedrijf en wil jij graag een waterontharder laten installeren? Ons brede assortiment bevat ook waterontharders met een groter vermogen, zodat je ook binnen jouw bedrijf kunt genieten van zacht water. Heb je vragen over onze diensten, wil je meer weten over onze producten of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van water ontharden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je.