waterontharder Den Haag

Waterontharder in Den Haag

Ondervind jij veel overlast van de gevolgen van hard water in Den Haag? De waterhardheid in Den Haag is 8,5 dH. Dat is tamelijk hard water. De hardheid van het water wordt bepaald door de hoeveelheid kalkdeeltjes die het water bevat. Hoe meer kalkdeeltjes, hoe hoger de dH-waarde en hoe harder het water. Ook de plaatsen in de omgeving van Den Haag, zoals Scheveningen, Delft, Wassenaar en Zoetermeer kampen met een waterhardheid van 8,5 dH. De waterhardheid in Den Haag kan een heleboel nare gevolgen hebben. Door een waterontharder in Den Haag te laten installeren kun je voortaan overal in jouw woning genieten van heerlijk zacht water.

De waterhardheid in Den Haag is 8,5 dH. Dat is tamelijk hard water

De gevolgen van hard water voor jouw woning en eigendommen

De hardheid van het water in Den Haag wordt veroorzaakt door de hoeveelheid kalkdeeltjes in het water. Het Nederlandse leidingwater wordt gewonnen uit grondwater. De Nederlandse bodem bevat een aantal kalklagen. Het grondwater passeert deze kalklagen en neemt kalkdeeltjes uit de kalklagen in zich op. Kalkdeeltjes is een verzamelnaam voor de stoffen magnesium en calciumwaterstofcarbonaat. Kalkdeeltjes in het leidingwater zijn niet schadelijk voor onze gezondheid. Daarom wordt het water als het bij de waterzuiveringsinstallaties aankomt niet onthard. Het harde water brengt een heleboel nare gevolgen met zich mee. Het zorgt voor leidingaanslag en ketelaanslag en kan er op een gegeven moment voor zorgen dat leidingen helemaal dichtslibben. De hoge waterhardheid in Den Haag zorgt er tevens voor dat het sanitair, het servies, het bestek en het glaswerk worden bedekt met hardnekkige kalkaanslag. Deze kalkaanslag is moeilijk te verwijderen en kan nieuwe dingen binnen enkele dagen tot weken oud en gebruikt laten lijken. De werking van een waterontharder in Den Haag zorgt ervoor dat je voorgoed verlost bent van deze nare gevolgen.

Waterontharder kopen Den Haag

De gevolgen van hard water voor jou

De hoge waterhardheid in Den Haag heeft niet alleen gevolgen voor jouw woning en jouw eigendommen. Het harde water heeft ook gevolgen voor jou. Kalkrijk water kan ervoor zorgen dat jouw huid droog aanvoelt en jouw haar dof en stug wordt. Daarnaast zorgt het harde water ervoor dat jouw wasgoed een grauwe kleur heeft en stug aanvoelt. Door een waterontharder in Den Haag te laten installeren voelt jouw wasgoed weer zacht aan en is dof haar verleden tijd. De BWC Waterontharders voorzien jouw hele woning van 100% zacht water.

100% kalkvrij water met een waterontharder in Den Haag

Met een waterhardheid van 8,5 dH is het leidingwater in Den Haag tamelijk hard:

 • 0-4 dH: zacht water
 • 4-12 dH: tamelijk hard water
 • 12-20 dH: behoorlijk hard water
 • 20-30 dH: zeer hard water

Voordat het leidingwater jouw woning binnenstroomt, stroomt het eerst door de waterontharder heen. In de waterontharder wordt het water over kwalitatief hoogwaardige hars gesproeid. De kalkdeeltjes hechten zich aan de hars en het ontharde water stroomt verder jouw woning binnen. Door een waterontharder in Den Haag te laten installeren kun jij overal in jouw woning genieten van de voordelen van 100% zacht water

De voordelen van een waterontharder

 • Kalkvrije badkamer en kalkvrij sanitair
 • Zacht en helder wasgoed
 • Streeploos ramen wassen
 • Verzacht huid en haar
 • Minder last huidirritatie
 • Vergemakkelijkt schoonmaken
 • Minder zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen
 • Koffie, thee en limonade beter van smaak
 • Langere levensduur apparaten
 • Blijvend mooi servies, glas en bestek
 • Besparen op energiekosten
 • Geen ketel- en leidingaanslag
 • Zout en anti-kalkmiddelen overbodig
Bekijk de voordelen van de waterontharder

Een BWC waterontharder in Den Haag laten installeren

Wil jij een waterontharder kopen? Dan ben je bij BWC aan het juiste adres. Vanuit jarenlange ervaring, brede kennis en een passie voor ons vak hebben wij een eigen productielijn met waterontharders gecreƫerd. De waterontharders van BWC voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit. Ons brede assortiment bevat een waterontharder voor elke situatie. Op zoek naar een waterontharder in Den Haag voor jouw horecagelegenheid? Of wil jij een waterontharder kopen en laten installeren in jouw appartement? Er bestaat een BWC waterontharder voor elke situatie. Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak via de website.Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur

afspraak maken


Wanneer je meer informatie wilt over de producten van BWC, kun je vrijblijvend een afspraak maken.
Onze specialisten komen dan gratis en geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.