waterontharder Amsterdam

Waterontharder in Amsterdam

Heb jij veel last van het harde water in Amsterdam? De waterhardheid in Amsterdam is minimaal 8,4 dH. Deze waterhardheid geldt ook voor de omliggende plaatsen, zoals Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Zaandam en Muiden en kan behoorlijk veel overlast veroorzaken. De hardheid van het leidingwater in Nederland is afhankelijk van de hoeveelheid kalkdeeltjes in het water. Hoe meer kalkdeeltjes, hoe harder het water en hoe harder het water, hoe groter de overlast die het veroorzaakt. De hoge waterhardheid in Amsterdam brengt een heleboel nare gevolgen met zich mee. De kalkdeeltjes in het water veroorzaken hardnekkige kalkaanslag, waardoor leidingen verkalken en het sanitair een doffe uitstraling krijgt. Wil jij voorgoed van deze nare gevolgen verlost zijn? Dan is een waterontharder in Amsterdam dé oplossing. Een BWC waterontharder zorgt ervoor dat jij voortaan kunt geniet van 100% kalkvrij water.

De waterhardheid in Amsterdam is minimaal 8,4 dH

Waterhardheid in Amsterdam

De waterhardheid in Amsterdam is minimaal 8,4 dH. Het volgende overzicht helpt je om in te zien hoe hard het water is:

 • 0-4 dH: zacht water
 • 4-12 dH: tamelijk hard water
 • 12-20 dH: behoorlijk hard water
 • 20-30 dH: zeer hard water

Het leidingwater in Amsterdam is dus tamelijk hard. Voordat het water ons huis binnenstroomt legt het een lange weg af. Het Nederlandse leidingwater wordt gewonnen uit grondwater. Echter, de Nederlandse bevat kalklagen. Deze kalklagen zorgen ervoor dat er kalkdeeltjes in ons water terecht komen. Als het grondwater bij de zuiveringsinstallatie aankomt, worden alle schadelijke elementen eruit gehaald. Omdat kalk niet schadelijk is voor onze gezondheid, wordt het leidingwater niet onthard, met als gevolg dat het harde water ongefilterd jouw woning binnenstroomt. Door een waterontharder in Amsterdam te laten installeren, wordt het water voordat het jouw woning binnenstroomt onthard, waardoor jij in jouw woning geen last meer hebt van de nare gevolgen van hard water.

Waterontharder in Amsterdam

De nare gevolgen van kalkrijk water

Het harde water brengt een heleboel vervelende gevolgen met zich mee. De kalkdeeltjes in het water hechten zich aan de leidingen en verwarmingselementen van apparaten, met als gevolg dat leidingen langzaam maar zeker dichtslibben en apparaten harder moeten werken om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast zorgt de hoge waterhardheid ervoor dat het sanitair dof wordt en dat het glaswerk, het bestek en het servies al na enkele keren een matte uitstraling hebben. Wil je voorgoed verlost zijn van de gevolgen van de waterhardheid in Amsterdam? Laat dan een waterontharder in Amsterdam installeren. De werking van de waterontharder zorgt ervoor dat jij overal in jouw woning kunt genieten van heerlijk zacht water.

De voordelen van een waterontharder

Een waterontharder laten installeren brengt veel voordelen met zich mee:

 • Kalkvrije badkamer en kalkvrij sanitair
 • Zacht en helder wasgoed
 • Streeploos ramen wassen
 • Verzacht huid en haar
 • Minder last huidirritatie
 • Vergemakkelijkt schoonmaken
 • Minder zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen
 • Koffie, thee en limonade beter van smaak
 • Langere levensduur apparaten
 • Blijvend mooi servies, glas en bestek
 • Besparen op energiekosten
 • Geen ketel- en leidingaanslag
 • Zout en anti-kalkmiddelen overbodig
Bekijk de voordelen van de waterontharder

Een BWC Waterontharder laten installeren in Amsterdam

BWC is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van waterontharders. Vanuit deze ervaring hebben wij een eigen productielijn met waterontharders op kunnen zetten. De BWC Waterontharders voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit én voldoen aan de wensen van de consument. Ons assortiment met waterontharders bevat diverse series en modellen, zodat wij voor elke situatie een passende waterontharder kunnen bieden. Ben je op zoek naar een waterontharder voor jouw horecagelegenheid in Amsterdam? Of zoek je een waterontharder voor jouw appartement in Amsterdam? Bij BWC kun je een waterontharder kopen voor alle situaties.

Waterontharder in Amsterdam kopen

Voordat het water jouw woning binnenstroomt, gaat het door de waterontharder heen. In de waterontharder wordt het water over kwalitatief hoogwaardige hars gesproeid. De kalkdeeltjes in het water hechten zich aan de hars. Het ontharde water stroomt vervolgens jouw woning binnen. De werking van een BWC waterontharder zorgt ervoor dat overal in jouw woning 100% kalkvrij water uit de kranen stroomt. Wil jij ook genieten van de voordelen van een waterontharder? Laat dan een waterontharder in Amsterdam installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur

afspraak maken


Wanneer je meer informatie wilt over de producten van BWC, kun je vrijblijvend een afspraak maken.
Onze specialisten komen dan gratis en geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.